Το 2024,  η Γερμανία, θα φιλοξενήσει το UEFA EUROTM για το δεύτερη φορά μετά το 1988: Με το σύνθημα «United by Football», το UEFA EURO 2024TM θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα στον κόσμο, που θα πραγματοποιηθεί στο 10 διαφορετικές πόλεις υποδοχής. Ως εκ τούτου, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Coins Club Greece να τα διαθέσει στην Ελλάδα την πληρη νομισματική γκάμα νομισματικών προϊόντων!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ  https://bit.ly/4bPnDDE

Το επίσημο πρόγραμμα νομισμάτων  και μεταλλίων για το UEFA EURO 2024TM διαθέτει μια εκπληκτική επιλογή συλλογών που συνδυάζουν συγχρονες τεχνικές καθώς και μεμονωμένα προϊόντα που χτίζονται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ! Όλα τα προϊόντα γιορτάζουν την ομορφιά του παιχνιδιού σε συνδυασμό με την τεχνολογική γνώση της φιλοξενούσας χώρας. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: η Γερμανία θα εκδώσει το πρώτο γερμανικό 11 € νόμισμα που συμβολίζει 11 παίκτες στο γήπεδο!Η ομάδα μας  ανυπομονεί να παρουσιάσει ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και είναι πάντα διαθέσιμο για να σας παρέχει όλες τις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης της ιδανικής τοποθέτησης στην αγορά αυτό το πρόγραμμα που κόβει την ανάσα – αποκλειστικά διαθέσιμα στο Coins Club Greece

COINS CLUB GREECE

 Η εταιρία μας διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα τα επίσημα αναμνηστικά νομίσματα των UEFA, FIFA, WWF, και ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ στην χώρα μας και στην Κύπρο  Το 2022 διέθεσε τα νομίσματα της FIFA WORLD CUP  για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στο ΚΑΤΑΡ  και ήδη διαθέτουμε το πλήρες πρόγραμμα επίσημων αναμνηστικών νομισμάτων PARIS2024  Προσφέρουμε  και ειδικές εκδόσεις νομισμάτων και μεταλλίων για μικρούς συλλέκτες με θέματα όπως ο Harry Poter, Lord of the Rngs, Naruto, One Piece , Αστεριξ, Λούκι Λούκ.  Δημιουργούμε  Ιστορικές Συλλογές όπως η Συλλογή ΣΜΥΡΝΗ 1922-2022 με αυθεντικά νομίσματα της Εποχής. η Μάχη της Κρήτης πιστεύοντας ότι ένα νόμισμα είναι το αποτύπωμα της Ιστορίας και του Πολιτισμού. Εχουμε εκδώσει Νομισματικους Χάρτες όλου του κόσμου καθώς και Οδηγους και βιβλία για Συλλέκτες  Νομισμάτων.