Η CoinsClub.gr εφαρμόζει την εγγύηση “100% ικανοποίηση ή επιστροφή”, η οποία σας δίνει τον απαραίτητο χρόνο ώστε να επιβεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δε μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι, έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσετε, εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων, ανάλογα με την επιλογή σας. Απλώς επιστρέψτε μας το προϊόν συστημένο με το ταχυδρομείο, στην ακόλουθη διεύθυνση:

CoinsClub.gr / Σαμουήλ Κουγκι 10 /17342 Αγιος Δημήτριος

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΓΓΕΛΙΑΣ

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε είναι άθικτα και εντός της αρχικής τους συσκευασίας, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, ενδείκνυται να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα ή σφάλματα.

Για να εξασφαλιστεί η επιστροφή ή η ανταλλαγή των προϊόντων, θα πρέπει υποχρεωτικά να τηρήσετε τη διαδικασία επιστροφής που περιγράφεται παραπάνω. Επίσης, τα αντικείμενα που επιστρέφονται ελλιπή, κατεστραμμένα ή λερωμένα, σε καμία περίπτωση δεν γίνονται αποδεκτά, ανταλλάσσονται ή επιστρέφονται.

Αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση. Στην περίπτωση αυτή, τα προϊόντα τιμολογούνται με βάση την τιμή που είχαν όταν κάνατε την παραγγελία.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την επιστροφή κάποιου προϊόντος στο τηλέφωνο 210 99 69 888 ή στο info@CoinsClub.gr.