Οι τιμές είναι σε ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. To CoinsClub.gr διατηρεί το δικαίωμα να τις τροποποιήσει, ειδικά σε περιπτώσεις αυξήσεων (Φ.Π.Α., τιμή χρυσού και ασημιού, κ.λπ.). Τα προϊόντα τιμολογούνται με βάση την τιμή που είχαν όταν κάνατε την παραγγελία.

Για τη μεγαλύτερη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το CoinsClub.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα των ακόλουθων τρόπων πληρωμής:

ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας.

Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο (+30) 210 99 69 888 ή μέσω e-mail στο info@CoinsClub.gr.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

BIC PIRBGRAA

IBAN GR 93017 2042 000 50 4207 581 7226

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δ. ΕΣΔΡΑΣ

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK

GR 84 0140 1540 1540 0200 2009 432

BIC CRBAGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΑΒΡΑΑΜ Δ. ΕΣΔΡΑΣ

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Με αντικαταβολή του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε. Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον και ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας.

ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑΣ

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα ALPHA BANK, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η Τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το συστήματα ασφαλείας Delta Pay. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, ο πελάτης μεταφέρεται αυτόματα σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, Electron VISA, MasterCard, American Express, Maestro καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκοσμίως.

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της. Έτσι, οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε ηλεκτρονικά στο CoinsClubs.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απολύτως ασφαλείς.

Το CoinsClub.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με κανένα τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.

Στην περίπτωση που η πιστωτική κάρτα είναι σε διαφορετικό όνομα από αυτό της διεύθυνσης αποστολής, τότε είναι υποχρεωτική η αποστολή φωτοτυπίας της ταυτότητας/διαβατηρίου του κατόχου της πιστωτικής κάρτας στο  mail info@coinsclub.gr