Παραλαβή παραγγελιών

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με 2 τρόπους. Μπορείτε είτε να την παραλάβετε στην πόρτα σας χωρίς επιπλέον μετακίνηση η από τα γραφεία μας στην οδο Σαμουηλ Κούγκι 10, 17342 Άγιος Δημήτριος, διπλα στο σταθμό του μετρο “Ηλιούπολη” . Αν επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημα, τότε δεν επιβαρύνεστε με κανένα έξοδο.

Αποστολή Παραγγελίας

Σας φέρνουμε την παραγγελία στην πόρτα του σπιτιού σας με τα ΕΛΤΑ Courier, ACS H SPEEDEX

Με κόστος 5€.-5,80€, ανεξάρτητα από το βάρος. Όπου υπάρχει εξαίρεση, σας ενημερώνει το σύστημα μας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω αντικαταβολής η χρέωση θα είναι 3€

Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών κυμαίνονται απ’ τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραλάβετε σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την επιλογή να παραλάβετε από το κατάστημα της ταχυμεταφορικής με τη βοήθεια του κωδικού αποστολής που σας στέλνουμε μέσω sms και e-mail.

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή), ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά έως τις 16:00 αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα (Τα Σαββατοκύριακα δε θεωρούνται εργάσιμες). Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα, η παραγγελία σας θα σταλεί όταν την ολοκληρώσουμε και έχει όλα τα προϊόντα.

Οι αποστολές στην Κύπρο έχουν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας. Το συνολικό κόστος της παραγγελίας και των μεταφορικών υπολογίζεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και θα πρέπει να εξοφληθεί πριν την αποστολή, με τραπεζική κατάθεση.

Παραλαβή από το κατάστημα

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε από τα γραφεία μας στην οδο Σαμουηλ Κούγκι 10, 17342 Άγιος Δημήτριος, διπλα στο σταθμό του μετρο “Ηλιούπολη, έξοδος προς Γλυφάδα.

Για να σταλεί εκεί η παραγγελία σας γράψτε το στονειδικό χώρο για σχόλια η ζητήστε το μας αν κάνετε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου.Μόλις η παραγγελία σας ολοκληρωθεί θα ενημερωθείτε με sms και e-mail για να γνωρίζετε πότε μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε. Οι παραγγελίες μπορούν να κρατηθούν σε αναμονή έως και 10 ημέρες αφότου λάβετε την ειδοποίηση πως έχουν φτάσει στο γραφείο.

Ωράριο Δευ-Πα : 10:00-16:00

Η εξόφληση των αγορών σας στα καταστήματα μπορεί να γίνει με μετρητά ή με τη χρήση χρεωστικής και πιστωτικής κάρτας Επίσης μπορεί να γίνει εξόφληση με χρήση πιστωτικής κάρτας σε έως και 6 άτοκες δόσεις.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Το κόστος αποστολής στον χώρο σας διαμορφώνεται ως εξής:

– Αττική, 5,00 ευρώ

– Υπόλοιπη Ελλάδα, 5,80 ευρώ

– Αντικαταβολή, 3,00 ευρώ για όλη την Ελλάδα.

Αποστολή – Παράδοση Παραγγελιών (Προϊόντων)

Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνετε από την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Πόρτα – Πόρτα για όλη την Ελλάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Για τις αποστολές μας εκτός Ελλάδος, με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. η την ACS για ΚΫΠΡΟ

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΛΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

ΖΩΝΗ 1: 16,50 ευρώ (0-2 κιλά, Α’ Προτεραιότητα & Συστημένο)

ΖΩΝΗ 2: 27,50 ευρώ (0-2 κιλά, Α’ Προτεραιότητα & Συστημένο)

ΖΩΝΗ 1: Χώρες Ε.Ε. καθώς και Λουξεμβούργο, Ελβετία, Ισλανδία, Νορβηγία.

ΖΩΝΗ 2: Λοιπές χώρες Ευρώπης και υπόλοιπου κόσμου.

Οι παραπάνω τιμές μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο των Ελληνικών Ταχυδρομείων και της εταιρίας ταχυμεταφορών.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Προσπαθούμε να παραδίδουμε τις παραγγελίες σας εντός μιας εργάσιμης εβδομάδας. Σε περιόδους όμως αιχμής, όπως Χριστούγεννα, Πάσχα, θα πρέπει να υπολογίζεται παραπάνω χρόνο.

Ελλάδα: 5 εργάσιμες ημέρες

Ευρώπη: 7-10 εργάσιμες ημέρες

Υπόλοιπος κόσμος: 10-30 εργάσιμες ημέρες

ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΚ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Παρακαλούμε να υπολογίσετε έως 28 εργάσιμες ημέρες για τα προιόντα που δεν υπάρχουν σε στοκ.